‘Nova Tàrrega’, nova cara

23 de setembre 2016 - Notícies - Comentar -

L’històric setmanari que edita el Grup SEGRE estrena imatge i seccions i canvia el blanc i negre pel color

 SEGRE TÀRREGA | TÀRREGA

El setmanari Nova Tàrrega, que edita el Grup SEGRE, va iniciar aquest dijous una nova etapa amb l’estrena d’una remodelada imatge i el canvi del blanc i negre al color. La revista, amb més de setanta anys de trajectòria, va estrenar nova maquetació 100% en color amb l’objectiu de convertir-se en una publicació molt més atractiva, tant per als lectors com per als anunciants. 
El director executiu de SEGRE, Juan Cal, que va presidir la presentació a la Biblioteca Comarcal de Tàrrega al costat de l’alcaldessa, Rosa Maria Perelló, va destacar que “el nostre esperit és que Nova Tàrrega sigui una publicació oberta, plural i innovadora; que sigui la portaveu i la representació del sentiment dels veïns de Tàrrega”. Cal va recordar que “fa més de 25 anys SEGRE es va fer càrrec de la revista a petició dels seus antics propietaris i en aquest temps ha quedat demostrat l’interès de l’empresa per mantenir el vincle amb la ciutat”. Cal també va tenir un record per a l’anterior director del setmanari, Albert Pont, que “va dur a terme el primer procés de renovació de la publicació”.
Per la seua banda, la directora de la revista des de l’any passat, Lourdes Cardona, va destacar que “la flamant Nova Tàrrega no només ha experimentat canvis estètics sinó que incorpora noves seccions i col·laboradors fruit de la voluntat d’establir noves sinergies”. L’alcaldessa, Rosa Maria Perelló, va qualificar la revista Nova Tàrregad’“imprescindible i necessària”. Va afegir que “hi han quedat reflectits els moments més importants de la nostra ciutat”. Un centenar de persones van assistir a l’acte, que va culminar amb la inauguració de l’exposició Perfils, en la qual el fotògraf de Tàrrega Jaume Solé ha retratat col·laboradors de la revista com “una reflexió sobre la seua tasca periodística”.
 
http://www.segre.com/detall-de-la-noticia/article/nova-tarrega-nova-cara/
 
NT 22-09-16
Perfils
Comparteix 

Deixa el teu comentari
L'adreça electrònica no sera publicada

6 + 9 =
Veure anterior Veure següent
Darreres entrades
Categories