Una imatge...
…Un desig

Reportatges de fotografia i vídeo.

Disposem d'un tipus de reportatge actual, innovador i totalment obert a les vostres necessitats i pressupostos ajustant-nos a mida del que us faci més il·lusió.

El més important sou vosaltres.

La il.lusió per aprendre les constants i emergents tècniques audiovisuals em porta a investigar constantment noves disciplines i evolucionar professionalment el sector.

Currículum:

Fotògraf professional i ex-president de l'Associació de les Arts Visuals de Lleida. Format a l'Institut d'Estudis Fotogràfics de Catalunya i en nombrosos tallers i seminaris de fotografia professional. Té l'estudi a Tàrrega, on desenvolupa un gran activitat en fotografia social i documental així com en l'ensenyament de la fotografia. Ha estat un dels fotògrafs oficials de la Fira del Teatre al Carrer i, en general, la seva càmera és sempre present en el batec cultural de la ciutat. Actualment impulsa el projecte RETRA-T-ACCIÓ conjuntament amb l'Arxiu Comarcal de l'Urgell la creació d'un fons d'imatges en 3D que reflectirà el perfil contemporani dels habitants de la capital.

background