Tàrrega renova el seu agermanament amb la població francesa de Blaye després de 30 anys de vincle institucional

05 de juliol 2014 - Notícies - Comentar -

Una delegació de la capital de l’Urgell s’ha desplaçat aquest cap de setmana a la vila gal·la per oferir una mostra de cultura popular

Una delegació de la ciutat de Tàrrega s’ha desplaçat aquest passat cap de setmana a la vila francesa de Blaye, agermanada amb la capital de l’Urgell des de fa 30 anys. Precisament, l’objecte del viatge ha estat la renovació d’aquest vincle entre ambdós municipis després de tres dècades de relacions protocol·làries. L’alcaldessa Rosa Maria Perelló ha encapçalat la comitiva, organitzada per l’Agrupació d’Amics Tàrrega – Blaye i integrada també per  La Fal·lera Gegantera i l’Esbart Albada, dues entitats representatives de la cultura popular targarina.

La delegació ha estat rebuda a la Casa Consistorial de Blaye, a la regió de la Gironda, per l’alcalde Denis Baldès, acte en què no ha faltat l’intercanvi d’obsequis. Tanmateix, les entitats convidades han ofert als amfitrions el seu repertori de balls tradicionals.

També hi ha actuat l’artista Josep Maria Virgili, de Pallassos sense Fronteres. A la vegada hi han exposat les seves obres el pintor Ramon Franquesa i l’escultor Joan Condal, seleccionats d’entre els participants a la darrera Fira d’Artistes i Activitats Tradicionals de Tàrrega. És previst que la renovació de l’agermanament també s’oficialitzi en un acte que tindrà lloc properament a la capital de l’Urgell.

fotos:

http://jaumesole.lagaleriadigital.com/view_album.php?set_albumName=album17

Notícies:

http://www.tarrega.cat/noticies.html?id=1158

http://www.radiotarrega.cat/Noticia_detall_1/_WbG8NZvDIQSz5ZCWLd7Aalj-AIgRUMkg1tCbgxZ9PODi5fgfzWKB4uazT6RnSsaU

 


©jaumesole.com
Comparteix 

Deixa el teu comentari
L'adreça electrònica no sera publicada

2 + 2 =
Veure anterior Veure següent
Darreres entrades
Categories