RETRA(T)ACCIÓ 3.0, l'estil i perfil targarí d’una època.

06 de desembre 2013 - Novetats - Comentar -

Tàrrega confecciona per tercer any consecutiu el fons d'imatges que documenta l'evolució del físic i l'estètica dels seus habitants
Iniciativa del fotògraf Jaume Solé i l’Arxiu Comarcal de l'Urgell dins la 15a Fira d’Artistes, del 6 al 8 de desembre

El fotògraf Jaume Solé i l’Arxiu Comarcal de l’Urgell prosseguiran per tercer any consecutiu dins la Fira d’Artistes i Activitats Tradicionals de Tàrrega la confecció del fons d’imatges en 3D que reflecteix el perfil contemporani dels habitants de la capital de l’Urgell. Aquesta iniciativa pionera, batejada amb el nom de Retra(t)acció, vol documentar l'evolució del físic i l’estètica (pentinats, maquillatge, complements i roba) dels targarins i targarines al llarg del temps. A la primera convocatòria, es va comptar amb la participació de 400 persones , participant a la segona convocatòria amb 489 persones que es van prestar a formar part d’aquest fons.

Seguir l'evolució
Es confia que aquestes mateixes persones repeteixin enguany l’experiència per seguir així la seva evolució si bé també s’hi podran sumar nous voluntaris. Tot aquest material antropològic i etnogràfic es dipositarà a l’Arxiu Comarcal de l'Urgell. Per formar part del fons Retra(t)acció cal passar per l’estand del fotògraf Jaume Solé a la 15a Fira d’Artistes i Activitats Tradicionals que tindrà lloc a l’Espai Fassina de Tàrrega del 6 al 8 de desembre.

1402813_560576157354427_2078005403_o
Comparteix 

Deixa el teu comentari
L'adreça electrònica no sera publicada

6 + 3 =
Veure anterior Veure següent
Darreres entrades
Categories