La Nit del Tararot'17

Un vídeo mapping projectat a la façana de l’Ajuntament va commemorar el 10è aniversari de l’Àliga de Tàrrega, la figura emblemàtica del bestiari targarí, durant la Nit del Tararot. Més de 2000 persones van omplir la plaça Major de Tàrrega per viure l’espectacle folklòric de la Festa Major que impulsa l’Associació Guixanet. Aquesta ha estat una de les novetats amb la participació de l’Àliga Petita. L’altra ha estat l’estrena de la Verreta, una nova figura que se suma a la família d’animals folklorics de la ciutat.

Els Bastoners de l'Esbart Albada, Els Gegants, l’Home de la barra, els Nans, els Arquets, els Cavallets, lo Tossino, els Gegants tararots i l’Àliga, juntament amb les dues novetats van ser els elements targarins que hi van prendre part. Com sempre, la rivalitat històrica entre els barris de la Mercè i el Carme va ser el fil argumental de l’espectacle. El meteoròleg Tomàs Molina també va aparèixer al balcó de l’Ajuntament.

Bestiari vingut d’arreu de Catalunya també va participar de la festa en una mostra de tradició, cultura popular, pirotècnia i una posada en escena d’alt nivell que congrega a milers de persones. La festa ha donat pas al correfoc.

http://www.tarrega.tv/la-nit-del-tararot-cami-de-convertir-se-en-un-referent-a-catalunya/

 

0 elements seleccionats